Xtreme hiking, Antraciet
Xtreme hiking, Antraciet
0 Reviews | Review toevoegen

Deze wandelsokken zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, een korte wandeling of een vierdaagse wandeling. Deze sokken zijn gemaakt van Mohair wol, waardoor de sok zacht aanvoelt en natuurl...

€ 18,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze wandelsokken zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, een korte wandeling of een vierdaagse wandeling. Deze sokken zijn gemaakt van Mohair wol, waardoor de sok zacht aanvoelt en natuurlijk niet kriebelt. De sok bestaat uit: 40% mohair, 40% merino wol en 20% polyamide.

Kenmerken voordelen
Vochtregulatie: Mohair garens hebben de natuurlijke eigenschap om snel vocht op te kunnen nemen en af te voeren. De sokken voeren daarom het lichaamsvocht snel af waardoor de voet droog en fris aanvoelt. Ook bij hoge temperaturen.
Blaar resistentie: De zachte structuur van het mohair garen van de sokken zorgen voor een zacht oppervlakte wat de kans op eelt en blaren vermindert.
Platte teennaad: De lage teennaad van de sokken zorgt voor een zacht een eeltvrij teengebied.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.