Wandelaanbieding 1/ 15 gram merino antidrukwol
Wandelaanbieding 1/ 15 gram merino antidrukwol
1 Review | Review toevoegen
Wandelaanbieding: 1 zakje merino antidrukwol 15 gram+ 1 Trekking/ hiking sok + 1 voetbalsem Voor de actieprijs van 35.00 ipv 41.45
€ 38,85
€ 32,70
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 
Wandelaanbieding:
1 zakje merino antidrukwol 15 gram + 1 extreme hiking sok + 1 voetbalsem

Voor de actieprijs van 35.00 ipv 41.45


Merino Antidruk Wol 15+5 gram gratis
100% Merino Antidruk Wol is te gebruiken door stukken wol tussen de tenen of op andere drukplekken aan te brengen en zorgt voor verlichting en voorkomt blaarvorming.

De Merino Antidruk Wol is niet alleen uitermate geschikt voor wandelaars, skiërs en overige (duur) sportbeoefenaars, maar zeker ook voor mensen met reumatische aandoeningen of andere voetproblemen door standafwijkingen van tenen/gewrichten, koude voeten, branderige en vermoeide voeten of te weinig vetpolster onder de voeten. Zo kan de wol heel goed gebruikt worden bij wintertenen, blauwe plekken, pijnlijke hielen en pijnlijke nagels, bij beginnende likdoorns en blaren.

Trekking hiking sok
Deze wandelsokken zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, een korte wandeling of een vierdaagse wandeling. De sokken zijn gemaakt van Merino wol, waardoor de sok zacht aanvoelt en natuurlijk niet kriebelt. De sokken hebben een goede vochtregulatie, werkt preventief voor blaarvorming en heeft een platte teennaad dat zorgt voor een zacht en eeltvrij teengebied. De sok bestaat uit: 85% merino, 12% polyamide en 3% Elastine.

Voetbalsem (Foot Balm)
Verfrist en verzorgt (vermoeide) voeten.
Deze helgroene lotion met een heerlijke pepermunt geur bevat een compositie van rijke, verzorgende ingrediënten, die ook bijzonder ruwe gedeelten weer zacht maken. Pepermuntolie verfrist en is een weldaad voor vermoeide voeten, enkels en kuiten.
Dermatologisch en klinisch getest op alergieën en irritaties
 

Sorteren op:

Review toevoegen
anoniem - 19-04-2022 16:03

Topproduct, zoveel zachter als wandelwol.