Healthy 4 Feet

Healthy4feet is opgericht door Dries Koppejan en is onderdeel van firma Lifestyle & Wol.

Vier jaar geleden trok Dries als jonge ondernemer met wollen producten langs winkels. Anno 2017 is Lifestyle & Wol exclusief importeur van gerenommeerde leveranciers waaronder Fellhof uit Oostenrijk, Fuza Wool uit Denemarken, Cape Mohair uit Kaapstad, So Cosy uit Engeland alsmede Giardino Segreto uit Milaan.

Ook leveren wij onze eigen ecologische, merinowollen dekbedden met ecologisch katoenen tijk, genaamd Merino Sense. Wilt u een gesatineerde tijk, dan is dit ook mogelijk. De dekbedden zijn vederlicht en werkt zowel verwarmend in de winter als verkoelend in de zomer.

Wij werken graag met merinowol, mohair, bamboe en alpacawol.
- het neutraliseert temperaturen in alle jaargetijden (verkoelt in de zomer en verwarmt in de winter).
- het geeft een zacht en behaaglijk gevoel.
- Het is huid- en milieuvriendelijk door de ecologische verwerking van onze producten.
- onze wol is vrij van schadelijke stoffen.
- Het wolvet (lanoline) wrodt al door de eeuwen heen verwerkt in medicinale zalven en cremes. Het heeft een zelfreinigend vermogen.
- Merino-, alpaca- en mohairwol is net als bamboe van nature schimmelwerend en antibacterieel (voorkomt geurtjes).

Onze natuurlijke producten vertegenwoordigen de beste kwaliteit, verhogen het 'welzijn' en zijn gezondheid voor mens en dier.

Geen enkel product verlaat ons bedrijf voordat het uitvoerig is gecontroleerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Sinds 15 september 2018 is Healthy4feet c.q. Lifestyle & Wol ook geopend voor particulieren op vrijdag en zaterdag van 09.00 - 17.00 uur of op afspraak.